”Silversmycken, stensmycken, smyckesmaterial, workshops och mer”

Välkommen till Silver och Smycken i Malmö!

Vad kul att du tittat in på vår hemsida, vi hoppas att du ska hitta smycken och material du gillar. Här hittar du vackra pärlsmycken, smidessmycken samt läckra stenar, pärlor och material för dig som själv vill skapa dina egna smycken. Hos Silver och Smycken kan du boka workshop i smyckesdesign, boka pärlparty till festen eller för att tillverka smycken på er möhippa samt ordna ett smyckesparty för ert barnkalas i Malmö. Är vädret fint tar vi med oss material ut och har en pärlpicknick i parken.

Black HeartsSmycken
Design Lena Petersson
Mina smycken tar sig olika former och uttryck, de skapas av glas, stenar och pärlor samt skulpteras i konstlera och silver. Inga material är förbjudna, likaväl som jag använder ädla stenar kan det bli ett strandfynd i form av en glasbit som havet slipat. Ta gärna en titt i mitt bildgalleri där jag visar smycken i egen design.

Smyckesmaterial och workshops
Här finns även ett rejält urval av material för dig som själv formger smycken. Kedjor, Lås, Pärlor och Mellandelar. Du kan även titta på bilderna för inspiration och tips. Vi ordnar workshops i  smyckesdesign i Malmö samt pärlparty för kreativa festen och möhippan, vill du boka på annan ort går det att ordna.

Frågor, kommentarer, önskemål
Du kan kommentera och fråga om varor samt komma med förslag, jag modererar dock meddelanden innan de publiceras för att slippa spam.

 

Google+
Partners med
Bröllopskatalogen